Volfram legering sfärer

- volframlegeringar områden bild

Vad är en volfram legering sfär?

För det första är en sfär en boll formad med ett band runt diametern hos en axel. Och en volfram sfär är en typ av volframlegering produkt som har ett band runt diametern hos en axel; Men en boll har inget band och är helt runt på alla axlar.

Egenskaper av volfram legering sfärer

Volfram legeringar sfär kommer från familjen av volfram legering produkter. Det delar samma egenskaper av volfram legering produkter såsom hög densitet, otrolig styrka, konsekvent beständighet och långvarig värde. Dessutom våra volframsfärer är helt sintrade fasta ämnen. Dessa är sfäriskt formade, kulliknande fasta ämnen med ett parallellt band runt en axel av diametern. Diametern hos detta band är identisk med bollens diameter och är en viktig del av tillverkningsprocessen.

Tillämpningar av volfram legeringar sfärer

Våra volfram legering sfärer främst tillämpas inom olika områden såsom fiske vikt, militärt försvar (pansarbrytande) och racerbil etc.

Volfram sfärer vi erbjuder

Vi erbjuder alla typer av legeringssfärer volfram - vare sig det är i ett PM process, PIM (pulver formsprutning), MIM (metall formsprutning), volfram gjutning eller klippa och formas - vi gör allt. Vi kan använda någon legering, tillverka produkter i grov eller fullt maskinbearbetade tillståndet, och kan arbeta med de tuffaste specifikationer och snäv toleranser.

Volfram legering sfär

Volframlegeringar sfär i bitar

Volfram legering sfär